Meerdere providers bieden tegenwoordig een glasvezelverbinding aan. Voor het aanschaffen van een voordelig pakket hoef je niet eens de deur meer uit. Je kunt alles namelijk eenvoudig regelen via internet. Zo geniet je binnen de kortste keren van het Tele2 glasvezel pakket. Daarmee kun je probleemloos enorme hoeveelheden data gebruiken. Dit is handig voor zowel privé als zakelijk gebruik.

Dataverbruik met Tele2 glasvezel

De hoeveelheid data die wereldwijd op dit moment wordt gebruikt is ontzagwekkend. Bovendien neemt het verbruik door het downloaden van documenten, bestanden en films  elke dag meer toe. Daarom is het belangrijk dat een internetverbinding steeds sneller werkt. Sinds enige jaren vormt glasvezel wat dat betreft de oplossing. Dit is namelijk een zeer dun draadje dat door middel van lichtsignalen data razendsnel heen en weer stuurt. Dit proces zorgt ervoor dat je met Tele2 glasvezel zeer snel kunt downloaden, internetten en streamen.

Eigen verbinding

Tele2 glasvezel werkt niet alleen snel vanwege het dunne draadje waarmee het gemaakt is. Een andere reden vormt het feit dat glasvezel wordt aangesloten per huishouden. Dit betekent dat een internetverbinding niet verbonden is met de buren. Bij een traditionele internetverbinding is dit wel het geval, waardoor je soms last hebt van storingen en vertragingen. Met glasvezel is dit gelukkig verleden tijd. Bovendien is de glasvezelverbinding van Tele2 behoorlijk duurzaam, waardoor storingen eigenlijk niet meer voorkomen. Overigens sluit Tele 2 de glasvezel niet zelf aan, maar schakelt daarvoor een extern bedrijf in.

Tv beelden van hoge kwaliteit

De Tele2 glasvezel verbinding zorgt niet alleen voor snel en stabiel internet. Het verhoogt ook de snelheid en kwaliteit van televisie. De beelden zien er bijvoorbeeld fantastisch uit. Dit maakt een avondje bankhangen leuker dan ooit. Voor de huidige glasvezel pakketten kun je het beste een kijkje nemen bij Tele2.