Miljoenen Nederlandse huishoudens maken op dit moment gebruik van een glasvezelverbinding. Voor het aanleggen van deze aansluiting kunnen ze terecht bij diverse providers, die snel en stabiel internet aanbieden tegen mooie prijzen. Een populaire provider is bijvoorbeeld Telfort. Telfort glasvezel biedt dan ook diverse voordelen aan waar je als klant zeker van moet profiteren. Wat houdt het glasvezelpakket van Telfort precies in?

Telfort glasvezel

Glasvezelverbindingen vormen een uitstekend alternatief voor een traditionele internetaansluiting. Je geniet namelijk van een snelle internetverbinding die altijd werkt. Dit komt door het feit dat aanbieders zoals Telfort zorgen voor een stabiele lijn vanaf 50 Mbit/s. Dit is overigens niet het enige voordeel van Telfort glasvezel. Zo geniet je van zeer snel internet omdat de lijn helemaal voor jezelf is. Je hoeft het namelijk niet te delen met andere gebruikers in de buurt. Daardoor is de verbinding zelfs in ‘spitstijd’ razendsnel.

Meerdere taken tegelijkertijd

Telfort glasvezel maakt het ook mogelijk om verschillende taken op de computer met elkaar te combineren. Zo kun je namelijk tegelijkertijd muziek luisteren, gamen en downloaden zonder dat de internetverbinding trager wordt. Bij een traditionele internetverbinding heb je vaak last van vertraging, of loopt de computer zelfs vast. Gelukkig is dit dankzij de glasvezelservice van Telfort voorgoed verleden tijd. Multitasking was nog nooit zo simpel. Bovendien is deze glasvezelverbinding niet alleen snel, maar nog voordelig ook.

Internetsnelheid verhogen en verlagen

De meeste klanten vinden het prima om 50/5 Mbit/s internetsnelheid te hebben. Desondanks is zelfs deze snelheid niet altijd voldoende bij het gebruik van meerdere computers of het downloaden van zeer grote bestanden. Gelukkig biedt Telfort klanten de mogelijkheid om ook 100/100 Mbit/s en 200/200 Mbit/s te gebruiken. In MijnTelfort kun je altijd zeer eenvoudig de internetsnelheid verhogen of verlagen.