Stel je eens het internet van 2050 voor. Grote kans dat je denkt aan een razendsnelle verbinding waarbij alle informatie in een split second op je beeld verschijnt. Of wie weet ziet het internet er wel heel anders uit dan dat je je nu kunt voorstellen. Hoe dan ook gaan providers altijd met hun tijd mee. Vodafone is daar een zeer goed voorbeeld van. De moderne Vodafone glasvezel zorgt namelijk voor een snelle en stabiele verbinding. Welke voordelen ervaar je met het glasvezelpakket van Vodafone?

Vodafone glasvezel

Vodafone glasvezel is maar liefst 2.5 keer zo snel als standaard internet. Dit komt door het feit dat glasvezel met knipperende lichtsignalen data zeer snel heen en weer stuurt. Bovendien is glasvezel door haar duurzame materiaal veel minder gevoelig voor storingen. Vodafone houdt haar klanten graag tevreden. Zodoende biedt de provider voor minder dan 40 euro een uitstekend glasvezelpakket aan.

Zeer snel internetten en streamen

Voor wie nog sneller internet wenst zijn er eventueel nog iets duurdere pakketten beschikbaar. Ook in dit geval geniet je van een uitstekende internetverbinding met een snelheid van soms wel 500Mbit/s. Dit betekent onder andere dat je nooit te lang hoeft te wachten bij het downloaden van grote bestanden. Ook verloopt het streamen van meerdere apparaten eenvoudiger en sneller dan ooit.

Uitstekende beeldkwaliteit

Het internet is een bron van informatie. Het is belangrijk dat je gewenste informatie, producten en diensten binnen enkele seconden in beeld verschijnt. Met Vodafone glasvezel verloopt dit proces sneller dan ooit. Zo kun je met een pakket van 100 Mbit/s onder andere films in full HD streamen. In de toekomst zal de snelheid en beeldkwaliteit van internet en films waarschijnlijk alleen maar beter worden. Vodafone draagt hier met haar glasvezel pakketten graag aan bij.